Tantrakurssi Wild Heart Transformation alkaa pian

posted in: Yleinen | 2

Muutaman viikon päästä alkaa uusi vuoden mittainen tantra-kurssi, Wild Heart Transformation eli lyhyesti WHT. Kurssin on kehittänyt Shanti Limnell, tantran pioneeri Suomessa.

Shanti on järjestänyt Wild Heart Transformation -kursseja vuodesta 2012, ja osallistujia on ollut yhteensä jo lähes 160. Kurssi on monelle osallistujalle ollut täynnä muutoksia ja kasvua, kohti henkilökohtaista hyvinvointia ja oman itsen ja muiden kokonaisvaltaisempaa hyväksyntää.

Koska Shanti muutti Portugaliin vuosi sitten, hän ehdotti, että me, Katri Teerilahti ja Simo Annala, ohjaisimme tämän vuoden WHT-kurssin. Tartuimme Katrin kanssa tilaisuuteen, ja olemme hyvin innokkaina lähtemässä tälle matkalle uuden ryhmän kanssa!

Mitä kurssilla tehdään?

WHT on maanläheinen ja käytännöllinen tapa tutustua tantraan pintaa syvemmältä. Opiskelu painottuu käytännön harjoituksiin, ja iso osa harjoituksista on kehollisia. Harjoituksia tehdään yksin ja yhdessä.

Kurssin sisältö ei ole “kiveen hakattu”, mutta monille parasta antia ovat olleet seuraaviin teemoihin liittyvät harjoitukset:

 • Kehotietoisuus, aistien herätteleminen
 • Oman seksuaalisuuden hyväksyminen
 • Omien ja toisten rajojen tunteminen
 • Läsnäolo ja intiimiys
 • Kosketuksen eri tavat ja merkitykset sekä tantrinen hieronta
 • Seksuaalienergian tutkiminen
 • Jakaminen turvallisessa ympäristössä ja ryhmässä

Näiden lisäksi monille on syntynyt syviä ja antoisia ystävyys- ja yhteistyösuhteita – ja jokunen parisuhdekin on saanut alkunsa kurssilla. Kurssi sopii myös pariskunnille.

WHT-kurssin jälkeen voi jatkaa Tantric Life Coach -kurssille. Se antaa valmiudet työskennellä niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa, tantrisia periaatteita ja työkaluja käyttäen. Osa koulutuksen käyneistä järjestää tantrailtoja ja -tapahtumia omilla paikkakunnillaan, ja Tantric Life Coach -tiimi järjestää säännöllisesti tantrailtoja joogakoulu Shantin tiloissa Helsingissä.

Missä, milloin ja mitä maksaa?

Kurssi koostuu neljästä moduulista, joista kolme on viikonlopputapaamisia torstaista sunnuntaihin ja yksi kuuden päivän jakso heinäkuussa 2019. Lisäksi moduulien välillä pidetään pienempiä välitapaamisia, joissa voit ohjatusti harjoitella ja jakaa kurssikavereidesi kanssa. Kurssin tarkemmat päivämäärät ovat seuraavat:

29.11.-2.12. 2018

28-31.3. 2019

2-5.5. 2019 ja

16-21.7. 2019

Kurssipaikkana on upea ja tunnelmallinen Elontulen kurssikeskus Karjalohjalla. Koko kurssin hinta on 1450 € ja lisäksi majoitus- ja ruokamaksu Elontuleen 75 € per vuorokausi. Kurssin voi maksaa erissä.

Ilmoittaudu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Shantille, shantilimnell@gmail.com.

Ohjaajat

Kurssin ohjaavat Tantric Life Coach -kurssilta 2016 valmistuneet Katri Teerilahti ja Simo Annala. Katri on aktiivisesti järjestänyt tantrailtoja Tampereella, jonne hän perusti Läsnäolon keskus Pesän. Simo on tutkinut tantraa eri näkökulmista, ja kirjoittaa tantra-blogia Allthingstantra.com

Simon ja Katrin lisäksi kurssilla on TLC-koulutuksen käyneitä avustajia.

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, ota rohkeasti yhteyttä!

Lämpimin terveisin,

Katri & Simo

2 Responses

 1. Sara Adolfsen
  | Vastaa

  Hei! Viittä vaille sanomassa kyllä tälle polulle! Kysyn ensin, onko paikkoja vielä alkavalle kurssille?

  Lämpimin ajatuksin,
  Sara

  • Simo
   | Vastaa

   Hei Sara, joo, tottakai mukaan mahtuu vielä! Ota yhteyttä jos on jotain kysyttävää kurssista.

   T. Simo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *