Päivi Pollari

Löysin tantran melkein sattumalta 90-luvulla, kun lähdin Intiaan Osho-keskukseen primaaliterapiakurssille (lapsuusajan asioiden käsittelyä), jonka jatkona olivat tantrakurssi ja meditaatioretriitti. Samoja asioita kohtasimme Tantriclifecoach-koulutuksessa (2014-2016). Oman energian eheyttämisestä ja panssarin purkamisesta kohti sisäistä rauhaa ja voimaa, rakkaudesta ja seksuaalienergiasta nauttimiseen. Olin meditoinut ja käynyt tantrakursseilla ennen koulutustakin, mutta kaksivuotinen koulutus auttoi minua tuomaan tantran viisauden jokapäiväiseen elämään.

Muistan sanoneeni, että lähdin etsimään tantrasta seksuaalista varmuutta. Löysin seksuaalisuuteeni iloa, herkkyyttä ja henkisyyttä, välillä kipeiden tunteiden ja muistojen kautta. Ehkä tärkeintä on ollut aktiivisen mieleni rauhoittuminen. Katselen lempeämmin mieltäni samoin kuin itseni tai ympäristöni odotuksia ja vaatimuksia. Otan elämän vastaan viisaampana ja rauhallisempana kuin ennen. Nämä ja tantran viisaudet ovat auttaneet ennen aika arkaa seksuaalisuuttani löytämään rohkeutta, nautintoa ja kauneutta.

Tantra on avannut intuitiotani. Oman itseni avautuminen on syventänyt kohtaamisia asiakkaiden kanssa päivätyössäni sosiaalityöntekijänä. Intuitio ja virtaava energia kuljettavat käsiäni antaessani energiahierontaa. Myös runoja lausuessani annan runon kertoa minulle, kuinka se haluaa juuri minun lausuvan tarinansa. Olen uskaltanut päästää irti kontrollista.

Koulutuksia, työkokemuksia ja harrastuksia

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani valtiotieteiden maisteri, sosiologi ja sosiaalityöntekijä. Olen työskennellyt sosiaalityön eri aloilla 90-luvun alusta alkaen, vuodesta 2007 lastensuojelussa lasten, nuorten ja perheiden kanssa. 2013 valmistuin erityistason perheterapeutiksi Vuorovaikutuksen Tutkimuskeskuksesta ja 2016 tantraohjaajaksi Shanti Limnellin Tantriclifecoach-koulutuksesta . Energiahierontaa olen tehnyt 90-luvulta alkaen. Erilaiset koulutukseni, työkokemukseni ja oma elämänkokemukseni auttavat minua palvelemaan asiakkaita monipuolisesti heidän tarpeidensa mukaan.

Ikää on 52-vuotta. Saan olla ihanan pojan äiti, ja asumme Kouvolan Elimäellä. Rakastan luonnossa liikkumista, välillä retkeillen ja välillä suunnistusrasteja etsien. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat olleet tärkeitä asioita aivan pienestä pitäen. Muutama vuosi sitten rohkaistuin lausumaan runoja, ja nyt runojen esittäminen ja tulkitseminen ovat viemässä minua mennessään. Itselle merkityksellisten asioiden tekeminen auttaa minua pitämään huolta omasta energiastani.

Tantrailtoja, energiahierontaa, perheterapiaa ja runonlausuntaa Kouvolassa, ja muuallakin tilauksesta

Tantraillat Kouvolassa ovat kolmen tunnin kokonaisuuksia, joissa tutustutaan tantran viisauteen ja tehdään tantrisia harjoituksia turvallisessa ja jokaisen rajoja kunnioittavassa ilmapiirissä. Tule yksin tai kaverin kanssa. Jokainen ilta on erilainen. Katso päivämäärät kalenterista!

Energiahieronta on paljaalle iholle tehty hieronta, joka sekä rentouttaa että virkistää. Usein hieronta on rauhallinen ja lempeä, mutta voi olla myös aktiivinen ja fyysisesti voimakas. Hieronnassa tasapainotetaan asiakkaan energiaa, puretaan kehon panssaria ja avataan lukkoja, joten jokaisen hieronta on erilainen. Tai annetaan asiakkaalle rentouttava, kaunis hetki voimaantua. Hierontaan liittyy tarvittaessa keskustelua ja ohjausta. Hoitopaikkani on Kouvolan Käpylässä.

Tutustumishinta 50 € / 60 min. Normaalisti 60 € / 60 min ja 80 € / 90 min.

Perheterapiaan voit tulla yksin, kaksin tai koko perheen kanssa. Perheterapiassa ihmistä ja asioita katsotaan osana omaa perhettä, lapsuudenperhettä ja sukua. Tapaamiset ovat Kouvolan keskustassa.

Jos olet eronnut tai eroamassa ja sinulla on lapsia, suosittelen monipuolista asiantuntemustani erotilanteista. On rakkautta nähdä aikaa ja vaivaa siihen, että asiat eron jälkeen järjestyvät lapsille ja vanhemmille parhaalla mahdollisella tavalla hyviä sopimuksia tekemällä. Lisäämällä ymmärrystä siitä, miksi meille kävi näin, ja pohtimalla, miten haluamme mennä tästä eteenpäin eronneina vanhempina, on lahja itsellesi ja lapsillesi. Ilmoittelen, kun voin aloittaa perheterapiatapaamiset. Toki voit jo laittaa viestiä, jos olet kiinnostunut.

Runosetti ”Ihmisen laulu” on 5-6 runon ja lyhyen proosatekstin kokonaisuus, joka sopii juhliin ja kissanristiäisiin. Lausunta tuo runon ja tekstin lähelle, tarjoilee sen kuulijalle elävänä, auttaa tuntemaan ja nauramaan, joskus muistelemaan. Luo juhlaan yhteisen hetken!

Kouvolan alueella runosetti 100 €, kun matka-aikani esiintymispaikalle on max puoli tuntia. Matkan ollessa pitempi, voimme sopia hinnasta.

Ota yhteyttä:

T:mi Päivi Pollari

p. 050-3204734

paivi.e.pollari@gmail.com