Fanny

Löysin tantran vuonna 2009 ja Tantric life coach -koulutuksesta valmistuin kesällä 2016. Olen koulutukseltani hieroja, sekä energiahoitaja ja olen opiskellut myös kehoterapiaa. Näen ihmisen kokonaisuutena ja minulle on tärkeää käyttää koko ammattitaitoani hoito- ja valmennustilanteissa. Tantra on minulle elämäntapa ja ennen kaikkea henkinen tie. Tantra on auttanut minua hyväksymään syvemmin elämän sellaisena kun se tulee, vapauttamaan kehoa ja mieltä ulkoa syötetyistä rajoituksista, antanut enemmän rohkeutta kulkea omaa polkua sydäntä kuunnellen ja nauttimaan kokonaisvaltaisemmin elämän kirjosta.

Vapaa-aikaani kuuluu mm. lukeminen, luonnossa liikkuminen, meditaatio, perhe-elämä sekä aamuisin herätän kehoni uuteen päivään Kum Nye -nimisellä tiibetiläisellä joogaharjoituksella.

Teen yksilö- ja parivalmennuksia (keskustellen coachausta sekä keskustellen ja harjoitusten kautta yksityistä tantra opetusta), tantrahierontaa ja de-armoring hoitoja Salossa sekä välillä myös Helsingissä. Tantrakursseista löydät lisätietoa Tapahtumat-osiosta sekä Tantran taikaa -facebook sivuilta.

Minut tavoittaa sähköpostitse: fanny.tantriclife@gmail.com

Asiakkaan palautetta:

Päätin jännityksestäni huolimatta varata ajan minulle täysin uuteen hoitoon nimeltä De-armoring. Olin netistä asiasta lukenut hieman, mutta melko ummikkona asiaan lähdin tutustumaan.

Ajanvaraus sujui varsin mallikkaasti sähköpostin kautta jonka yhteydessä sain myös hieman lisätietoa tulevasta. Auringonsalon tiloihin oli helppo löytää ja oikea huonekin löytyi saamieni ohjeiden mukaisesti varsin näppärästi. Ennen varsinaista hoidon aloittamista oli ensin 15 minuutin keskustelu siitä, että mitä hoidon aikana tapahtuu ja mikä sen tavoitteena on. Tämän aikana jännitykseni jo hieman hellitti, kun tiesin mitä tuleman pitää. Tai luulin ainakin tietäväni. Samalla sain kertoa, että mihin asioihin toivoisin apua saavani taikka missä suurimmat jumit kehossani sijaitsevat.

Huoneessa oli varsin rentouttava ilmapiiri sekä rauhoittavaa musiikkia taustalla. Siksi olikin helppo käydä hierontapöydälle odottamaan uuden ja jännittävän asian kohtaamista. Hoidon alkajaisiksi sain lämpimiä pyyhkeitä kehoni lämmikkeeksi. Sen jälkeen alkoikin energiat kehossani liikenteeseen, kun Fannyn taianomainen kosketus ja käsitys ihmiskehosta kävi ilmi. Kosketuksen ja hieronnan avulla Fanny kävi tietyt kipupisteet ja jumit läpi tavalla joka aukaisi fyysisesti sekä ennen kaikkea henkisesti uusia puolia minussa. 90 minuutin hoidon jälkeen olin omissa maailmoissani, enkä oikein voinut täysin käsittää mitä olin saanut kokea hoidon aikana.

Viikko hoidon jälkeen olen kokenut olevani virkeämpi, mieleltäni avoimempi sekä ennen kaikkea rennompi. Seksuualienergianikin tuntuu olevan kohollaan, eikä pelkästää kevään ja auringon takia. Suosittelen hoitoa ihan jokaiselle ihmiselle ja Fannyn kera ensikertalaisenkaan ei tarvitse turhia jännittää.

– Ensikertalainen

 

Lue muut kokemukset Fannyn hoidoista Palaute-sivulta!