Seksuaalisuus kehoa ravitsevana voimana

posted in: Yleinen | 0

Olen kuullut tosi paljon kysymyksiä siitä, miten tantraan liittyy seksuaalisuus. Tähän on varmaan tuhansia eri vastauksia, mutta voin sanoa lyhyesti, että samalla tavalla kuin elämään liittyy seksuaalisuus.

On ihmisiä jotka on paljon enemmän perehtyneet ihmisen eri kehojen energiajärjestelmiin, mutta mulle itselleni on toistaiseksi ollut tarpeeksi huomata ja ymmärtää, että on olemassa jokin energia, jonka ansiosta olen elossa, jonka voin huomata liikkuvan kehossani. Voin ajatuksillani suunnata sen kulkua erilaisin harjoittein, ja käyttää tietoista energian suuntaamista omaan hyvinvointiin, tunteakseni olevani enemmän elossa, rentoutuakseni, virkistyäkseni jne.

Tätä energiaa voidaan kutsua elämän energiaksi tai seksuaalienergiaksi, mutta nimityksellä ei ole just mulle oleellista merkitystä. Oleellisempaa on mielestäni, että uusia ihmisiä syntyy maan päälle ja siihen liittyy vahvasti se, että on olemassa voima jota kutsutaan seksuaalisuudeksi. Ja joka on yhtä luonnollinen osa ihmisyyttä kuin hengittäminen. Se on energiaa, joka tiedostettuna voi ravita ja elävöittää meidän jokapäiväistä elämää ja kehoa ihanalla tavalla.

Valitsin seuraavaan tantrailtaan harjoituksen, jossa jokainen voi kokea itse, miten kehon energian tietoisen herättelyn ja liikuttelun avulla voi tulla super tehokkaasti paikalle omaan olemukseen, energisoitua, häivyttää stressiä, tuntea kehon heräävän enemmän eloon kaikkialta. Ja tää harjoitus tehdään herättäen jokaisen chakran tuntemukset ja piirteet tietoisella hengityksellä ja omalla huomiolla. Harjoituksen perustana toimii seksuaalisuuden voiman herättäminen, kasvaminen, ja ennen kaikkea salliminen. Antamalla luvan tälle voimalle levittäytyä koko kehoon, annat luvan elämälle levittäytyä koko kehoon 🙂 Siltä se tuntuu.

Harjoituksen perustana toimii seksuaalisuuden voiman herättäminen, kasvaminen, ja ennen kaikkea salliminen.

Useinhan seksuaalisuus liitetään aika vahvasti lantion seudulla ilmentyviin tuntemuksiin. Tää harjoitus näyttää miten sen kuvitelman voi vetää alas vessanpöntöstä, tai ainakin kyseenalaistaa. Koko keho voi olla elävä, tunteva, sensuelli ja seksuaalinen kokonaisuus.

Seuraavat tantraillat on Lahdessa 15.12. ja Kouvolassa 22.12.

Näissä illoissa tehdään muitakin kivoja harjoituksia, joissa voidaan nauttia tästä heränneestä tietoisuudesta ja elävyydestä. Ja jotta ketään ei liikaa jännittäisi, niin voin kertoa, että ei ole kyse mistään erityisesti seksiin liittyvistä harjoituksista 😘

Jos haluat mukaan, niin lähetä sähköpostilla ilmoittautumisesi osoitteeseen elonsyli@gmail.com

Rakkaudella, Nuppu

P.s. Ilo Tantran facebook-sivulla löydät tiedon muistakin tulevista tapahtumista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *