Fanny on läsnäoleva, herkkävaistoinen ja vahvasieluinen hieroja. Hän osaa kuunnella kehoni tarpeita ja taidolla hoitaa kireyksiä lihaksissa ja mielessä. Kiitos Fanny!

Heidi

Fannyn hoidot pelasti raskaan vuoteni. Hän vaihteli tarpeen mukaan hoitoja. Mielettömän rentouttavaa, hoitavaa, energisoivaa jne. Kiitos Fanny

Hilkka

Olen käynyt tantrahieronnassa Suomessa ja ulkomailla, mutta en ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Fannyn läsnäolo, energia ja kosketus ovat hyvin poikkeuksellisia. Suosittelen!

Mies, 48

Ystävän suosituksesta varasin ajan [Fannyn] tantrahierontaan, mutta en osannut odottaa mitään tämän kaltaista. Kokemus oli hyvin henkinen ja pyhä, täysin uusi ulottuvuus aukesi. Vaikka kokemus oli uusi ja hämmentävä, niin minulla oli kokoajan hyvä ja turvallinen olo käsissäsi. Tästä alkaa uusi ihmeellinen seikkailu ja tutkimusmatka itseeni ja elämään. Kiitos!

Tomi

Pitkään olen voinut huonosti ja olen tiennyt mitä asioita en halua elämääni, sen sijaan en ole osannut tuoda sitä uutta tilalle mitä olen kaivannut ja halunnut. Kurssin harjoitukset toivat kaiken sen eteemme mitä olen etsinyt ja niin paljon enemmän. Tämän yhteisen viikonlopun myötä voimme palata johonkin harjoituksen esille nostamaan tunteeseen ja kertoa tarkemmin itsellemme ja toisillemme omista tunteista. Kehooni palasi elämä. Energia, puhtaus ja rakkaus virtaa kaikkialla minussa. Parisuhteemme on siirtynyt uudelle taajuudelle, kiitos sydämensä antaneille ohjaajille ja muille kurssilaisille.

Parikurssi (Katri & Simo)

[Parasta kurssilla oli] rauhallinen ilmapiiri. Ennakkoluulottomat vetäjät ja kurssitoverit. Alkututustuminen, Ihmiskosketus. Ruokailu. Teoriaoppi miehille. (Erit.Tieto uddyana bandhasta. Auttaa juuri kivesten särkyyn 😊)

Tantrapäivä (Fanny & Simo)

Vähän yllättäen parasta oli naisten kesken tehdyt harjoitukset ja etenkin avoin keskustelu, joka niiden jälkeen kehkeytyi omista naisten jutuista. Alkupiiri (”jos todella tuntisit minut, tietäisit…”) oli myös hurjan antoisa.

Tantrapäivä (Fanny & Simo)

[Parasta kurssilla oli] omille epämukavuusalueille joutuminen, matka itseen, LOISTAVAT ohjaajat ja erittäin hyvät harjoitukset, ihana ympäristö, kiva porukka, hyvä ruoka, sauna, rakkaudellinen, ihana hyväksyvä ilmapiiri.

Parikurssi (Katri & Simo)

Pidin kovasti teidän taitavasta rauhallisesta ja erittäin asjantuntevasta ohjauksesta (persoonallinen yhteensopivuus). Lämminhenkisyys huokui ohjauksessa, tiloissa ja ihanassa ruoassa.

Parikurssi (Katri & Simo)

Turvallinen tunnelma.

Parikurssi (Katri & Simo)

Turvallinen, kaiken hyväksyvä ilmapiiri joka loi omalle harjoitukselle parhaan mahdollisen tuen. Sopiva määrä harjoituksia, ettei tullut suorittamisen makua. Mukavasti oli myös vapaata, ehti muihin osallistujiin ja vetäjiin tutustua. Kata ja Simo eivät nostaneet itseään muiden yläpuolelle, tunsin että olemme kaikki tasavertaisia yhteisen kiinnostavan asian äärellä. Jokainen sai varmaan juuri itselleen oikeita ideoita ja oivalluksia omalle polulleen. Olette hieno toimiva lämminhenkinen työpari, joilla on pilke silmäkulmassa. Sunnuntain keskustelu ja ajatustenvaihdot oli myös hyvä, osallistujat saivat luottamuksellisessa ilmapiirissä avautua ja kuulla muita.

Parikurssi (Katri & Simo)

Hienosti mieititty ja toteutettu sisältö etenkin rituaali.

Parikurssi (Katri & Simo)