Päivi Pollari

Tantraan tutustuin 90-luvulla, kun lähdin Intiaan Osho-keskukseen primaaliterapiakurssille (lapsuusajan asioiden käsittelyä), jonka jatkona olivat tantrakurssi ja meditaatioretriitti. Samoja asioita kohtasimme Tantriclifecoach-koulutuksessa (2014-2016). Oman energian eheyttämisestä ja panssarin purkamisesta kohti sisäistä rauhaa ja voimaa, rakkaudesta ja seksuaalienergiasta nauttimiseen. Olin meditoinut ja käynyt tantrakursseilla ennen koulutustakin, mutta kaksivuotinen koulutus auttoi minua tuomaan tantran viisauden jokapäiväiseen elämään.

Tantra on avannut intuitiotani ja rauhoittanut aktiivista mieltäni. Oman itseni avautuminen on syventänyt kohtaamisia asiakkaiden kanssa päivätyössäni sosiaalityöntekijänä ja perhe- ja pariterapeuttina perhenevolassa. Intuitio ja virtaava energia kuljettavat käsiäni antaessani energiahierontaa ja -hoitoa. Runoja tai proosaa lausuessani olen enemmän läsnä. Olen uskaltanut päästää irti kontrollista.

Koulutuksia, työkokemuksia ja harrastuksia

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani valtiotieteiden maisteri, sosiologi ja sosiaalityöntekijä. Olen työskennellyt sosiaalityön eri alueilla 90-luvun alusta alkaen, vuodet 2007-2016 lastensuojelussa lasten, nuorten ja perheiden kanssa ja vuodesta 2016 perheneuvolassa. 2013 valmistuin erityistason perheterapeutiksi Vuorovaikutuksen Tutkimuskeskuksesta ja 2016 tantraohjaajaksi Shanti Limnellin Tantriclifecoach-koulutuksesta. Syksyllä 2019 valmistun pariterapeutiksi Tunnekeskeisen pariterapian erikoistumiskoulutuksesta. Energiahierontaa olen tehnyt 90-luvulta alkaen. Erilaiset koulutukseni, työkokemukseni ja oma elämänkokemukseni auttavat minua palvelemaan asiakkaitani monipuolisesti heidän tarpeidensa mukaan.

Olen kokenut elämää vuodesta 1964 alkaen. Saan olla ihanan pojan äiti. Asun Kouvolan Elimäellä. Rakastan luonnossa liikkumista, välillä retkeillen ja välillä suunnistusrasteja etsien. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat olleet tärkeitä asioita aivan pienestä pitäen. Muutama vuosi sitten rohkaistuin lausumaan runoja ja proosaa, ja nyt esiintyminen ja tulkitseminen ovat viemässä minua mennessään. Itselle merkityksellisten asioiden tekeminen auttaa minua pitämään huolta omasta energiastani.

Energiahoitoja ja -hierontaa, pariterapiaa, tantrailtoja ja runonlausuntaa Kouvolassa, ja muuallakin!

Energymassage, energyhealing, coupletherapy (EFT- emotionally focused therapy) and tantraevenings. All services also in English!

Energiahieronta on paljaalle iholle tehty hieronta, joka sekä rentouttaa että virkistää. Usein hieronta on rauhallista ja lempeää, mutta voi olla myös aktiivista ja fyysisesti voimakasta. Hieronnassa tasapainotetaan asiakkaan energiaa, puretaan kehon panssaria ja avataan lukkoja, joten jokaisen hieronta on erilainen. Hieronta voi olla asiakkaalle myös rentouttava, kaunis hetki voimaantua. Hierontaan liittyy tarvittaessa keskustelua ja ohjausta. Asiakkaalla on hieronnassa alushousut päällä. Genitaalialueita ei hierota.

Energiahoidossa asiakkaalla on rennot vaatteet päällä. Hoito aukaisee energialukkoja ja kehon panssareita ja vapauttaa energian virtaamista. Energiahoitoon liitän aina keskusteluosuuden, joka auttaa syventämään hoidon viisautta.

Energiahieronta ja -hoito 70 € / 60 min ja 90 € / 90 min.

Tunnekeskeistä pariterapiaa, johon liitän tarvittaessa sukupuun tekemisen molemmille puolisoille. Myös tantriset harjoitukset varsinkin terapian loppuvaiheessa auttavat eteenpäin.

Olen Tunnekeskeisen pariterapiayhdistyksen jäsen, joten lainaan tekstiä yhdistyksen nettisivuilta www.tunnekeskeinenpariterapia.fi:

“Tunnekeskeinen pariterapia tuo uuden näkökulman parisuhteiden vaikeuksiin. Parisuhteen vaikeuksissa ei ole kyse ongelmista, jotka vaativat käytännön ratkaisuja, vaan kyse on tunneyhteyden katkoksista. Nämä luovat turvattomuutta parisuhteeseen.

Tunnekeskeisessä parityöskentelyssä aikuisten rakkaussuhde nähdään ennen kaikkea tunnesuhteena, jossa jokainen kaipaa tulla rakastetuksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Tunnekeskeisessä työskentelytavassa keskitytään siihen, mitä pariskunnan välillä tapahtuu silloin, kun tämä tunneyhteys on vaarassa katketa, ja rakennetaan tämä turvallinen tunnesuhde uudelleen. Työskentelyn taustalla vaikuttaa teoria kiintymyssuhteesta.”

Pariterapia 130 € / 90 minuuttia, pariterapian yksilötapaamiset 100 €/ 90 min.

Tantraillat ovat kolmen tunnin kokonaisuuksia, joissa tutustutaan tantran viisauteen ja tehdään tantrisia harjoituksia turvallisessa ja jokaisen rajoja kunnioittavassa ilmapiirissä. Tärkeitä teemoja ovat kosketus ja läsnäoleva kohtaaminen itsen ja toisten kanssa. Jokainen ilta on erilainen. Voin suunnitella oman illan myös ystävä- tai työporukalle.

Runosetti ”Ihmisen laulu” on 5-6 runon ja lyhyen proosatekstin kokonaisuus, joka sopii juhliin ja kissanristiäisiin. Lausunta tuo runon ja tekstin lähelle, tarjoilee sen kuulijalle elävänä, auttaa tuntemaan ja nauramaan, myös muistelemaan. Esitys luo juhlaan yhteisen hetken ja hetkeen yhteisen juhlan.

Kouvolan alueella runosetti 120 €, kun matka-aika esiintymispaikalle on max puoli tuntia. Matkan ollessa pitempi sovitaan hinnasta.

Ota yhteyttä:

T:mi Päivi Pollari

Ensimmäiset yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla: paivi.e.pollari@gmail.com

p. 050-3204734