Aurora Ahonala

SUOMEKSI (skrolla ner för Svenska!)

Opiskelen Eräoppaaksi ja rakastan luontoa ja eri tapoja liikkua luonnossa sekä harrastan ratsastusta, maastopyöräilyä,kiipeilyä ja nyrkkeilyä. Uuden oppiminen, liikunta ja terveys ovat minulle tärkeitä.

Minua kiinnostaa sekä keho- että energiatyöskentely. Ajattelen että olemme yksi kokonaisuus ja että on tärkeää yhdistää fyysinen hyvinvointi myös henkiseen hyvinvointiin, ja löytää tasapaino niiden välillä erilaisilla hoidoilla ja harjoituksilla.

Minulle Tantric Life Coach koulutus on antanut uutta potkua ja energiaa elämään sekä työkaluja millä voin elää juuri sillä tavalla kuin haluan. Olen tantran kautta saanut paremman yhteyden itseeni sekä oppinut katsomaan asioita eritavalla, olemaan vapaa ja uskomaan itseeni.

Hoidot:

  • De-armoring (whole body)
  • Suuhieronta
  • Yksilö ja pariharjoitukset
  • Minulle voi myös tulla coachaukseen
  • Meditaatio ja tantrailtoja.

Teen hoitoja alueella Tammisaari, Kemiönsaari, Salo

Ajanvaraus: iahonala@gmail.com

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja
Tantric Life Coach
Eräopas

NETTISIVUT: www.bwild.org
SEURAA FACEBOOKISSA / FÖLJ PÅ FACEBOOK: www.facebook.com/BWILDTantra

PÅ SVENSKA

Jag studerar till Vildmarksguide och älskar naturen och alla de olika sätt att röra mig där som ex. ridning, terrängcykling, klättring och boxning är också en del av min fritid. Leva hälsosamt och må bra är väldigt viktigt för mig.

Jag är intresserad av bodywork och energi arbete. Jag tänker att vi är ett med vår kropp och själ och att det är viktigt att se det som en helhet och kunna behandla båda för att kunna skapa en balans i oss själva.

För mig har Tantric Life Coach utbildningen gett mycket ny syn på livet samt ny energi och redskap för hur jag kan förverkliga det jag vill göra i livet. Med hjälp av Tantra har ja fått en bättre kontakt med mig själv, funnit lycka på en helt ny nivå.

Behandlingar:

  • De-armoring (whole body)
  • Mun massage
  • Individ och parövningar
  • Du kan också komma till mig för coaching
  • Meditation och tantrakvällar.

Jag gör behandlingar i Ekenäs, Kimitoön, Salo

Tidsbokning: iahonala@gmail.com

Ungdoms-och fritidsinstruktör
Tantric Life Coach
Vildmarksguide

Simo Annala

Olen ollut tantran parissa jo useamman vuoden, ja erityisesti minua kiinnostaa kehon ja olemuksemme energioiden kanssa työskenteleminen ja näiden energioiden käyttäminen henkisen kasvun apuna ja tukena.

Tantrinen kehotyöskentely tai hieronta auttaa pääsemään kosketukseen oman elämänvoiman ja -energian kanssa, ja sillä on kokonaisvaltaisen rentouttava vaikutus. Se auttaa päästämään irti negatiivisista ajatusmalleista, ja yhdistää meidät olemuksemme syvempiin kerroksiin. Ennen hoitoa käymme yhdessä läpi mahdollisia haasteita, joiden parissa työskennellään. Sovimme selkeästi sen, mitä hoidon aikana tehdään. Hoitokerta kestää yleensä 1,5-2 tuntia. Teen hoitoja Livonsaaressa, Naantalissa, sopimuksen mukaan myös muualla.

Ohjaan joogaa. Olen opiskellut perinteistä hatha-joogaa, jossa keskitytään enemmänkin kehon energioihin kuin fyysiseen suoritukseen tai joustavuuteen. Asanan tulee olla vakaa, mutta samaan aikaan rento. Silloin se auttaa meitä tasapainottamaan kehoa ja erityisesti hermostoa, lievittäen stressiä ja helpottamaan mieltä. Myös meditaatioharjoitukset ovat keskeinen osa opettamaani joogaa. Meditaatioharjoitusten avulla kehitämme kykyämme keskittyä, pitää mieli kohdistettuna johonkin tiettyyn kohteeseen, esimerkiksi hengityksen tai energian liikkeeseen tai mantraan.

Tantriseen joogaan liittyy myös olennaisesti brahmacharya eli seksuaalinen kontinenssi, josta erityisesti miehet voivat hyötyä. Tiettyjen tekniikoiden avulla voimme ohjata seksuaalienergiaamme lantion alueelta ylemmäs kehossa, ja käyttää tätä energiaa hyödyksi elämämme eri osa-alueilla. Perinteisesti on ajateltu, että seksuaalienergian säilyttäminen tapahtuu joko selibaatin tai kontinenssin kautta, mutta täydellinen selibaatissa eläminen on nykymaailmassa hankalaa. Siksi tantrinen ratkaisu palvelee paremmin nykyihmisen tarpeita, ja tuo rutkasti uusia ulottuvuuksia seksielämään.

Tantrakurssit ympäri Suomen: kokoa vähintään kahdeksan hengen porukka, ja järjestetään kurssi tai tapahtuma yhdessä! Aiempien kurssien palautteita löydät täältä.

Kirjoitan tantra-aiheista blogia Allthingstantra.com.

Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen simo@allthingstantra.com.

Fanny

Löysin tantran vuonna 2009 ja Tantric life coach -koulutuksesta valmistuin kesällä 2016. Olen koulutukseltani hieroja, sekä energiahoitaja ja olen opiskellut myös kehoterapiaa. Näen ihmisen kokonaisuutena ja minulle on tärkeää käyttää koko ammattitaitoani hoito- ja valmennustilanteissa. Tantra on minulle elämäntapa ja ennen kaikkea henkinen tie. Tantra on auttanut minua hyväksymään syvemmin elämän sellaisena kun se tulee, vapauttamaan kehoa ja mieltä ulkoa syötetyistä rajoituksista, antanut enemmän rohkeutta kulkea omaa polkua sydäntä kuunnellen ja nauttimaan kokonaisvaltaisemmin elämän kirjosta.

Vapaa-aikaani kuuluu mm. lukeminen, luonnossa liikkuminen, meditaatio, perhe-elämä sekä aamuisin herätän kehoni uuteen päivään Kum Nye -nimisellä tiibetiläisellä joogaharjoituksella.

Teen yksilö- ja parivalmennuksia (keskustellen coachausta sekä keskustellen ja harjoitusten kautta yksityistä tantra opetusta), tantrahierontaa ja de-armoring hoitoja Salossa sekä välillä myös Helsingissä. Tantrakursseista löydät lisätietoa Tapahtumat-osiosta sekä Tantran taikaa -facebook sivuilta.

Minut tavoittaa sähköpostitse: fanny.tantriclife@gmail.com

Asiakkaan palautetta:

Päätin jännityksestäni huolimatta varata ajan minulle täysin uuteen hoitoon nimeltä De-armoring. Olin netistä asiasta lukenut hieman, mutta melko ummikkona asiaan lähdin tutustumaan.

Ajanvaraus sujui varsin mallikkaasti sähköpostin kautta jonka yhteydessä sain myös hieman lisätietoa tulevasta. Auringonsalon tiloihin oli helppo löytää ja oikea huonekin löytyi saamieni ohjeiden mukaisesti varsin näppärästi. Ennen varsinaista hoidon aloittamista oli ensin 15 minuutin keskustelu siitä, että mitä hoidon aikana tapahtuu ja mikä sen tavoitteena on. Tämän aikana jännitykseni jo hieman hellitti, kun tiesin mitä tuleman pitää. Tai luulin ainakin tietäväni. Samalla sain kertoa, että mihin asioihin toivoisin apua saavani taikka missä suurimmat jumit kehossani sijaitsevat.

Huoneessa oli varsin rentouttava ilmapiiri sekä rauhoittavaa musiikkia taustalla. Siksi olikin helppo käydä hierontapöydälle odottamaan uuden ja jännittävän asian kohtaamista. Hoidon alkajaisiksi sain lämpimiä pyyhkeitä kehoni lämmikkeeksi. Sen jälkeen alkoikin energiat kehossani liikenteeseen, kun Fannyn taianomainen kosketus ja käsitys ihmiskehosta kävi ilmi. Kosketuksen ja hieronnan avulla Fanny kävi tietyt kipupisteet ja jumit läpi tavalla joka aukaisi fyysisesti sekä ennen kaikkea henkisesti uusia puolia minussa. 90 minuutin hoidon jälkeen olin omissa maailmoissani, enkä oikein voinut täysin käsittää mitä olin saanut kokea hoidon aikana.

Viikko hoidon jälkeen olen kokenut olevani virkeämpi, mieleltäni avoimempi sekä ennen kaikkea rennompi. Seksuualienergianikin tuntuu olevan kohollaan, eikä pelkästää kevään ja auringon takia. Suosittelen hoitoa ihan jokaiselle ihmiselle ja Fannyn kera ensikertalaisenkaan ei tarvitse turhia jännittää.

– Ensikertalainen

 

Lue muut kokemukset Fannyn hoidoista Palaute-sivulta!

Päivi Tuomisto ja Ulf Grindgärds

Olemme Pohjanmaalta kotoisin oleva pariskunta. Tutustuimme tantraan uteliaisuudesta ja lähdimme sen kautta etsimään uusia ulottuvuuksia omaan parisuhteeseemme. Ensimmäisen kurssivuoden jälkeen koimme tantran tuoneen elämäämme niin paljon hyviä asioita, että päätimme syventää ymmärrystämme ja jatkoimme TLC-koulutukseen. Tantra on meille hyväksyvää läsnäoloa, rakkautta ilman vaatimuksia ja suorituspaineita, rentoutta olla oma itsensä ja kykyä nähdä kauneus ja ainutlaatuisuus sekä toisissa että itsessämme. Tantra on lisännyt elämäämme värejä ja tuonut siihen helppoutta ja keveyttä. Tahdomme mielellämme auttaa myös muita syventämään suhdettaan, tuntemaan vahvan elämänenergian voiman sekä hyväksynnän ja läsnäolon tuoman vapauden.

Vi är ett par med rötter i Österbotten. Vi bekantade oss med tantra av nyfikenhet och började söka nya dimensioner i vårt förhållande genom tantra. Efter vår första kurs upplevde vi att tantra tillförde vårt liv så många goda nya saker, att vi beslöt fördjupa våra insikter och fortsatte genom att delta i TLC-utbildningen. För oss betyder tantra medveten närvaro med acceptans, kärlek utan krav och prestationskrav, att vara sig själv utan press och förmåga att se det vackra och unika både i varandra och i oss själva. Vi vill gärna även hjälpa andra att fördjupa sitt förhållande och få känna kraften i en stark livsenergi och i friheten genom en accepterande och medveten närvaro.

Du kan kontakta oss via e-post/Tavoitat meidät sähköpostilla:

tuomisto.paivi@gmail.com
grindgards@gmail.com

Katri Teerilahti

Olen Katri Tampereelta ja nöyrä toiveeni on olla katalyytti Sinun avautumiselle, onnelle ja kasvulle. Yritykseni Soma Tantra tarjoaa kursseja ja hoitoja Tampereella kaikille joita kiinnostaa oma kasvu sekä kehon ja hengen yhteys. Kehollisuus, seksuaalisuus, leikkisyys ja elämän täyteys ovat olleet aina läsnä elämässäni ja tantrasta löysin kanavan toteuttaa niitä ja toteutua itse. Kokonaisvaltaisuus on minulle tärkeää, uskon että kaiken syleileminen mitään pois jättämättä on luonnostaan eheyttävää. Tantran muuntava ja totutun kyseenalaistava voima myös tukevat ammatinvalintaani: en ikinä halunnut vain tehdä jotain työtä, valita siltä ojennetulta tarjottimelta, haluan muuttaa maailmaa. Maailmassa jossa ihmiset tuntevat omat varjonsa ja tiedostavat valintansa ei ole tarvetta satuttaa muita tai kärsiä katkeruudesta. Maailmassa jossa ihmiset ovat yhteydessä kehoonsa, sydämeensä, itseensä, he ovat myös yhteydessä muihin olentoihin ja ympäristöön. Olen hyvinvointialalla ja tahdon rakentaa sille kestävän pohjan.

Pidän tantrailtoja Tampereella ja teen kokonaisvaltaista hierontaa, jossa sovellan oppimiani tekniikoita Sinun kehoasi kuunnellen. Tantrinen hieronta vapauttaa kehoon lukkiutuneita tunteita ja avaa kehoasi syvemmälle kokemiselle. Voit myös kysyä elämäntaidon valmennusta. Otathan yhteyttä asiallisesti koko nimelläsi.

Lue lisää: www.somatantra.net tai ole yhteydessä: info.somatantra@gmail.com

Päivi Pollari

Löysin tantran melkein sattumalta 90-luvulla, kun lähdin Intiaan Osho-keskukseen primaaliterapiakurssille (lapsuusajan asioiden käsittelyä), jonka jatkona olivat tantrakurssi ja meditaatioretriitti. Samoja asioita kohtasimme Tantriclifecoach-koulutuksessa (2014-2016). Oman energian eheyttämisestä ja panssarin purkamisesta kohti sisäistä rauhaa ja voimaa, rakkaudesta ja seksuaalienergiasta nauttimiseen. Olin meditoinut ja käynyt tantrakursseilla ennen koulutustakin, mutta kaksivuotinen koulutus auttoi minua tuomaan tantran viisauden jokapäiväiseen elämään.

Muistan sanoneeni, että lähdin etsimään tantrasta seksuaalista varmuutta. Löysin seksuaalisuuteeni iloa, herkkyyttä ja henkisyyttä, välillä kipeiden tunteiden ja muistojen kautta. Ehkä tärkeintä on ollut aktiivisen mieleni rauhoittuminen. Katselen lempeämmin mieltäni samoin kuin itseni tai ympäristöni odotuksia ja vaatimuksia. Otan elämän vastaan viisaampana ja rauhallisempana kuin ennen. Nämä ja tantran viisaudet ovat auttaneet ennen aika arkaa seksuaalisuuttani löytämään rohkeutta, nautintoa ja kauneutta.

Tantra on avannut intuitiotani. Oman itseni avautuminen on syventänyt kohtaamisia asiakkaiden kanssa päivätyössäni sosiaalityöntekijänä. Intuitio ja virtaava energia kuljettavat käsiäni antaessani energiahierontaa. Myös runoja lausuessani annan runon kertoa minulle, kuinka se haluaa juuri minun lausuvan tarinansa. Olen uskaltanut päästää irti kontrollista.

Koulutuksia, työkokemuksia ja harrastuksia

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani valtiotieteiden maisteri, sosiologi ja sosiaalityöntekijä. Olen työskennellyt sosiaalityön eri aloilla 90-luvun alusta alkaen, vuodesta 2007 lastensuojelussa lasten, nuorten ja perheiden kanssa. 2013 valmistuin erityistason perheterapeutiksi Vuorovaikutuksen Tutkimuskeskuksesta ja 2016 tantraohjaajaksi Shanti Limnellin Tantriclifecoach-koulutuksesta . Energiahierontaa olen tehnyt 90-luvulta alkaen. Erilaiset koulutukseni, työkokemukseni ja oma elämänkokemukseni auttavat minua palvelemaan asiakkaita monipuolisesti heidän tarpeidensa mukaan.

Ikää on 52-vuotta. Saan olla ihanan pojan äiti, ja asumme Kouvolan Elimäellä. Rakastan luonnossa liikkumista, välillä retkeillen ja välillä suunnistusrasteja etsien. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat olleet tärkeitä asioita aivan pienestä pitäen. Muutama vuosi sitten rohkaistuin lausumaan runoja, ja nyt runojen esittäminen ja tulkitseminen ovat viemässä minua mennessään. Itselle merkityksellisten asioiden tekeminen auttaa minua pitämään huolta omasta energiastani.

Tantrailtoja, energiahierontaa, perheterapiaa ja runonlausuntaa Kouvolassa, ja muuallakin tilauksesta

Tantraillat Kouvolassa ovat kolmen tunnin kokonaisuuksia, joissa tutustutaan tantran viisauteen ja tehdään tantrisia harjoituksia turvallisessa ja jokaisen rajoja kunnioittavassa ilmapiirissä. Tule yksin tai kaverin kanssa. Jokainen ilta on erilainen. Katso päivämäärät kalenterista!

Energiahieronta on paljaalle iholle tehty hieronta, joka sekä rentouttaa että virkistää. Usein hieronta on rauhallinen ja lempeä, mutta voi olla myös aktiivinen ja fyysisesti voimakas. Hieronnassa tasapainotetaan asiakkaan energiaa, puretaan kehon panssaria ja avataan lukkoja, joten jokaisen hieronta on erilainen. Tai annetaan asiakkaalle rentouttava, kaunis hetki voimaantua. Hierontaan liittyy tarvittaessa keskustelua ja ohjausta. Hoitopaikkani on Kouvolan Käpylässä.

Tutustumishinta 50 € / 60 min. Normaalisti 60 € / 60 min ja 80 € / 90 min.

Perheterapiaan voit tulla yksin, kaksin tai koko perheen kanssa. Perheterapiassa ihmistä ja asioita katsotaan osana omaa perhettä, lapsuudenperhettä ja sukua. Tapaamiset ovat Kouvolan keskustassa.

Jos olet eronnut tai eroamassa ja sinulla on lapsia, suosittelen monipuolista asiantuntemustani erotilanteista. On rakkautta nähdä aikaa ja vaivaa siihen, että asiat eron jälkeen järjestyvät lapsille ja vanhemmille parhaalla mahdollisella tavalla hyviä sopimuksia tekemällä. Lisäämällä ymmärrystä siitä, miksi meille kävi näin, ja pohtimalla, miten haluamme mennä tästä eteenpäin eronneina vanhempina, on lahja itsellesi ja lapsillesi. Ilmoittelen, kun voin aloittaa perheterapiatapaamiset. Toki voit jo laittaa viestiä, jos olet kiinnostunut.

Runosetti ”Ihmisen laulu” on 5-6 runon ja lyhyen proosatekstin kokonaisuus, joka sopii juhliin ja kissanristiäisiin. Lausunta tuo runon ja tekstin lähelle, tarjoilee sen kuulijalle elävänä, auttaa tuntemaan ja nauramaan, joskus muistelemaan. Luo juhlaan yhteisen hetken!

Kouvolan alueella runosetti 100 €, kun matka-aikani esiintymispaikalle on max puoli tuntia. Matkan ollessa pitempi, voimme sopia hinnasta.

Ota yhteyttä:

T:mi Päivi Pollari

p. 050-3204734

paivi.e.pollari@gmail.com

Marika Ristola

Olen Marika Ristola / Madini Helsingistä. Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ovat olleet yli vuosikymmenen omaa elämäntietäni pohjustavia asioita ja tantrisuus on vahvistanut tätä suuntaa. Työskentelen mm. kiinalaisen lääketieteen terapeuttina ja fytoterapeuttina sekä Tantric Life Coachina vetäen ME&WE tantran parissa tantrailtoja sekä -kursseja. Erilaiset hierontahoidot ovat osa antamiani kiinalaisen lääketieteen hoitoja. Tantrahieronta ja dearmorointi eivät kuulu valikoimiini. Tervetuloa Terveyshoitoihini: www.terveyshoidot.com

Läsnäolo, aitous, rehellisyys, aistillisuus, läheisyys, avarakatseisuus, heittäytyminen, yhteys, rajojen asettaminen, kunnioitus, luottamus, rakkaudellisuus, uskallus elää, saada aito yhteys itseen, toisiin ja elämään kokonaisuudessaan. Tätä tantra merkitsee minulle lyhykäisyydessään ja sana tantra sanoittaa kaiken edellä mainitun parhaiten. Pyrkimyksenäni on tuoda tantraa tietoisuuteen kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta helppotajuisesti käytännön harjoitteiden avulla ilman mystiikkaa ja teoriointeja.

Tantrisissa harjoituksissa koetaan läsnäoloa, kohtaamisia, rajoja ja läheisyyttä turvallisella ja lämpimällä tavalla ja sitä myöten saa mahdollisuuden luoda syvää yhteyttä henkisyyden ja kehollisuuden välille. Sinkkuaikoina tantriset kohtaamiset voivat olla tärkeä ja hyvin luonnollinen tapa kokea läsnäoloa, läheisyyttä ja aistillisuutta erilaisten ihmisten kanssa. Parisuhteissa tantra voi syventää suhteen laatua ja toisen huomioimista tuoden myös seksuaalisuuteen uusia hienoja vivahteita. ME&WE tantraillat ja -kurssit antavat oivallisen mahdollisuuden kohdata toisia ihmisiä ihmisinä. Järjestän myös muita tantrisia tapahtumia, kuten tantrakohtaamisia polttariporukoille. Tutustu ME&WE Flown tapahtumiin: www.meandwe.fi ja liity ryhmään Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/meandweflow/

Tavoitat minut myös sähköpostitse: meandweflow@gmail.com

Nuppu Tarvainen

Nuppu Tarvainen

Asun Kuusankoskella ja järjestän kerran kuukaudessa tantrailtoja Kouvolassa ja Lahdessa nimellä Ilo Tantra. Ilo tarkoittaa minulle elämästä nauttimista, kiitollisuutta, uskaltamista. Lapsena kuuntelin lastenlaulua Magdaleenasta, joka lentää päivänkakkaralla, kylpee yhdeksän pilven alla ja pupuja sillä on pöydän alla ja perhonen korvanlehdellä. Muistan selkeästi ajatelleeni, että jotain on kertakaikkisen pielessä koska en elä niin kuin Magdaleena, enkä tunne ketään kuka elää niin. Koska kuitenkin tiesin jotenkin, että sellainenkin elämä on mahdollista, että päivissä on taikaa ja iloa.

Ilo TantraNyt kun olen aikuinen, tiedän että olin oikeassa lapsena. Elämänsä voi todellakin elää onnellisena, nähden ainutlaatuisuutta ja kauneutta sen hetkissä. Ja tämä on sellainen todellisuus, jota haluan jakaa muiden ihmisten kanssa. Tantra on elämäni polulla kulkeva punainen lanka. Se ei tarkoita pelkästään tantrakursseja tai niiden ohjaamista, vaan elämänasennetta, jossa yhdistyy elämän, luonnon, ihmisyyden ja itseni
arvostaminen.

Yllämainittujen tantrailtojen lisäksi yritykseni tarjoaa myös viikonloppukursseja. Kesäkuussa 2019 valmistun LCF Life Coach® -hyvinvointivalmentajaksi. Siitäkin luultavasti kumpuaa jotakin jännittävää, luoja ties mitä. Kerron kun tiedän 🙂

Parhaiten pysyt kärryillä toiminnastani seuraamalla Ilo Tantran fb-sivua https://www.facebook.com/ilotantra. Voit liittyä myös sähköpostilistalle lähettämällä viestin otsikolla ”sähköpostilistalle liittyminen”, osoitteeseen elonsyli@gmail.com

Maria P.

Olen Maria P. ja tantran tie on polkuni ja työ sen parissa intohimoni ja elämäntyöni, se paikka missä toteudun kaikessa potentiaalissani ja antaudun palvelukseen loistaen ja kiittäen.

Olen pohjakoulutukseltani terveydenhoitaja, joten minulla on syvä asiantuntijuus hoitajuuteen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen, sekä anatomiaan, fysiologiaan, terveyteen, sairastavuuteen sekä ennaltaehkäisevään hoitotyöhön.

Minä olen äiti neljälle lapselleni ja vaimo miehelleni ja saan kiittää joka päivä näitä elämäni suurimpia opettajiani siitä mitä olen saanut oppia ja kohdata ja siitä, miksi olen saanut heidän kanssaan kasvaa.

De-armouringhoitajaksi olen opiskellut kaksivuotisessa Awareness Therapyn Tantric Life Coach-koulutuksessa, josta valmistuin Tantraohjaajaksi, valmentajaksi ja hoitajaksi. Lisäoppia olen saanut maankuuluilta de-armouring-guruilta Risto Santalalta ja Saana Valkamalta. Olen tehnyt hoitoja aktiivisesti kaksi vuotta ja opiskelen jatkuvasti lisää sekä tantran että sidekudos/fascia-käsittelyn alalla.

De-armouring on kehotyöskentelymuoto, jonka tarkoitus on purkaa kehoon muodostunutta panssaria. Tämä panssari on muodostunut ajan kuluessa kokemuksista, jännityksistä, stressistä ja traumoista ja se voi todellakin ilmetä kehossa panssarin tavoin, kovettumina, jännityksinä, tunnottomuutena ja kipuina. De-armouring-menetelmällä tätä panssaria voidaan purkaa ja näin vapauttaa kehon jännitysten lisäksi tunteita ja muistoja, jotka estävät kehon ja koko olemuksen täyttä virtaavuutta ja omassa täydessä potentiaalissa elämistä. De-armouring vaikuttaa useilla tasoilla, fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja seksuaalisella tasolla vapauttaen ja elävöittäen.

Erityisen leiman de-armouringiin lyö se, että siinä hoidetaan tarvittaessa myös genitaalialuetta. Kuitenkin juuri genitaalialue kerää herkästi jännityksiä, tunnemuistoja ja kipua itseensä. Tämän alueen jännityksillä on meidän kokonaishyvinvointiimme valtava vaikutus niin fyysisen terveyden kuin elämänilomme ja seksuaalisuutemme kannalta. Lantion alueen jännitykset vaikuttavat lisääntymisterveyteemme, seksuaaliseen identiteettiimme, seksuaaliseen nautintoomme sekä yleiseen elämän energiaamme. Genitaalien de-armouring voi vaikuttaa muun muassa genitaalien yleiseen tuntoherkkyyteen, tunnottomien ja kipeiden kohtien poistumiseen, yhdyntäkipujen helpottamiseen, emättimen luonnollisen kosteuden palauttamiseen, orgasmin saamiskykyyn, orgasmin laatuun, kestoon ja laajuuteen sekä traumojen purkamiseen ja seksuaalienergian vapaaseen virtaamiseen.

Omassa tavassani tehdä de-armouringhoitoja yhdistyvät muinaiset shamanistiset menetelmät nykyaikaisiin faskiakäsittelymenetelmiin. Keskityn erityisesti lihaskalvoihin sekä ns. triggerpisteisiin kehossa. Työskentelen aina intuitiolla ja jokainen hoito muodostuu näin ollen juuri sinun hoidoksesi.

”Olin ensimmäistä kertaa elämässäni de-armouring-asiakkaana. Jonkinlainen kuva minulla oli mielessä minkälaista se voisi olla, mutta en osannut kuvitellakkaan miten voimakas kokemus minulla tulisi olemaan. Hieronta tuntui todella miellyttävältä, rentouttavalta, välillä ”makean kipeältä”. Oli tosi mielenkiintoista tutustua omaan kehoonsa Marian käsien kautta, kun hän selitti mitä tunsi ja havaitsi. Marian otteet olivat todella miellyttävät ja ammattimaiset. De-armouring osuus alapäähäni oli myös todella miellyttävä ja luonnolliselta tuntuva kokemus. Hoidon jälkeen olin superrentoutunut. Isoin muutos minkä olen huomannut hoidon jälkeen itsessäni on ollut se, että olen lähtenyt puskemaan päin pelkojani. Eli aina kun huomaan jonkun asian, jota olisin ennen paennut niin lähdenkin kohtaamaan sen.” Janica 32v.

Maria P. Healing tarjoaa hoitojen lisäksi nautinnollisen hieronnan kursseja, tantrakursseja ja -sessioita sekä yksilövalmennusta rakkaus- ja seksiasioissa.

Otan vastaan pääasiassa Tampereella (Tantrakeskus Pesä) ja Helsingissä (Joogakoulu Shanti)

Lisätietoja ja ajanvaraus Facebook-sivullani: https://www.facebook.com/laheiseksi/ ja sähköpostilla: mariaphealing@gmail.com