Meistä

Tantric Life Coach -koulutuksen käyneet tantraohjaajat tarjoavat palveluksiaan eri puolilla Suomea. Tältä sivulta löydät heidän esittelynsä ja yhteystietonsa.

Tantrinen kehotyöskentely on laaja käsite, eikä sille ole yksinkertaista kuvausta tai määritelmää. Hoitojen ytimessä on turvallinen ja hyväksyvä läsnäolo, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja asiakkaan sisältä kumpuava eheytyminen. Jotkut hoitajat tekevät de-armoring -hoitoja, toiset koko kehon hierontaa ja jotkut työskentelevät enemmän energeettisellä tasolla. Hoidot kestävät yleensä tunnista kahteen. 

Osa on lisäksi keskittynyt tantrakurssien ja -iltojen vetämiseen ja osa Tantric Life Coach -valmennuksiin. 

Aurora Ahonala

Minua kiinnostaa sekä keho- että energiatyöskentely. Ajattelen, että olemme yksi kokonaisuus ja että on tärkeää yhdistää fyysinen hyvinvointi myös henkiseen hyvinvointiin, ja löytää tasapaino niiden välillä.

Simo Annala

Tantrinen kehotyöskentely auttaa pääsemään kosketukseen oman elämänvoiman ja -energian kanssa. Se auttaa päästämään irti negatiivisista ajatusmalleista, ja yhdistää meidät olemuksemme syvempiin kerroksiin.

Päivi ja Ulf

Tantra on meille hyväksyvää läsnäoloa, rakkautta ilman vaatimuksia ja suorituspaineita, rentoutta olla oma itsensä ja kykyä nähdä kauneus ja ainutlaatuisuus sekä toisissa että itsessämme.

Katri Teerilahti

Olen Katri Tampereelta ja nöyrä toiveeni on olla katalyytti Sinun avautumiselle, onnelle ja kasvulle. Yritykseni Soma Tantra tarjoaa kursseja ja hoitoja kaikille joita kiinnostaa oma kasvu sekä kehon ja hengen yhteys.

Päivi Pollari

Tantra on avannut intuitiotani ja rauhoittanut aktiivista mieltäni. Oman itseni avautuminen on syventänyt kohtaamisia asiakkaiden kanssa päivätyössäni sosiaalityöntekijänä ja perhe- ja pariterapeuttina perhenevolassa.

Marika ja Timo

Tantra on antanut meille ymmärrystä saada aitoa yhteyttä itseensä, toisiin ja kykyä laajentaa oman elämän laatua. Järjestämme ME&WE Flow tantrailtoja ja -kursseja sekä elämäntapaohjausta.

Nuppu Tarvainen

Asun Kuusankoskella ja järjestän kerran kuukaudessa tantrailtoja Kouvolassa ja Lahdessa nimellä Ilo Tantra. Ilo tarkoittaa minulle elämästä nauttimista, kiitollisuutta, uskaltamista.

Maria P.

Olen Maria P. ja tantran tie on polkuni ja työ sen parissa intohimoni ja elämäntyöni, se paikka missä toteudun kaikessa potentiaalissani ja antaudun palvelukseen loistaen ja kiittäen.

Fanny

Tantra on minulle elämäntapa ja ennen kaikkea henkinen tie. Tantra on auttanut minua hyväksymään syvemmin elämän sellaisena kun se vastaan tulee ja nauttimaan kokonaisvaltaisemmin elämän kirjosta.

Kristiina Puukko

Tantrisuus on tuonut elämääni lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, voimaa, läsnäoloa ja hyväksyntää. Elämäni on nyt monin tavoin rikkaampaa. Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen.

Tiina Herttuainen

Tantra tarjoaa kiehtovan tien takaisin autenttiseen itseemme sanomalla kyllä kaikelle sille, mitä meissä ihmisinä on. Itsessä olemme turvassa kehossamme, avoimia elämälle ja läsnä toiselle ihmiselle.