Meistä

Tantric Life Coach -koulutuksen käyneet tantraohjaajat tarjoavat palveluksiaan eri puolilla Suomea. Tältä sivulta löydät heidän esittelynsä ja yhteystietonsa.

Tantrinen kehotyöskentely on laaja käsite, eikä sille ole yksinkertaista kuvausta tai määritelmää. Hoitojen ytimessä on turvallinen ja hyväksyvä läsnäolo, kokonaisvaltainen lähestymistapa ja asiakkaan sisältä kumpuava eheytyminen. Jotkut hoitajat tekevät de-armoring -hoitoja, toiset koko kehon hierontaa ja jotkut työskentelevät enemmän energeettisellä tasolla. Hoidot kestävät yleensä tunnista kahteen. 

Osa on lisäksi keskittynyt tantrakurssien ja -iltojen vetämiseen ja osa Tantric Life Coach -valmennuksiin. 

Aurora Ahonala

Minua kiinnostaa sekä keho- että energiatyöskentely. Ajattelen, että olemme yksi kokonaisuus ja että on tärkeää yhdistää fyysinen hyvinvointi myös henkiseen hyvinvointiin, ja löytää tasapaino niiden välillä.

Simo

Tantrinen kehotyöskentely auttaa pääsemään kosketukseen oman elämänvoiman ja -energian kanssa. Se auttaa päästämään irti negatiivisista ajatusmalleista, ja yhdistää meidät olemuksemme syvempiin kerroksiin.

Päivi ja Ulf

Tantra on meille hyväksyvää läsnäoloa, rakkautta ilman vaatimuksia ja suorituspaineita, rentoutta olla oma itsensä ja kykyä nähdä kauneus ja ainutlaatuisuus sekä toisissa että itsessämme.

Ananda Kali

Olen Ananda Kali.
Villi ja vapaa kyseenalaistaja, herkuttelija ja ihmettelijä. Olen löytänyt tantrasta keinot, joiden avulla voin toteutua tässä maailmassa, palvella parhaiten.

Päivi Pollari

Tervetuloa energiahoitoon ja -hierontaan Kouvolassa!
Ainutlaatuista jokaisen tarpeisiin. 
Rentouttavaa.
Sinun hetkesi vain olla.

Marika ja Timo

Tantra on antanut meille ymmärrystä saada aitoa yhteyttä itseensä, toisiin ja kykyä laajentaa oman elämän laatua. Järjestämme ME&WE Flow tantrailtoja ja -kursseja sekä elämäntapaohjausta.

Nuppu Tarvainen

Asun Kuusankoskella ja järjestän kerran kuukaudessa tantrailtoja Kouvolassa ja Lahdessa nimellä Ilo Tantra. Ilo tarkoittaa minulle elämästä nauttimista, kiitollisuutta, uskaltamista.

Maria P.

Olen Maria P. ja tantran tie on polkuni ja työ sen parissa intohimoni ja elämäntyöni, se paikka missä toteudun kaikessa potentiaalissani ja antaudun palvelukseen loistaen ja kiittäen.

Fanny

Tantra on minulle elämäntapa ja ennen kaikkea henkinen tie. Tantra on auttanut minua hyväksymään syvemmin elämän sellaisena kun se vastaan tulee ja nauttimaan kokonaisvaltaisemmin elämän kirjosta.

Kristiina Puukko

Tantrisuus on tuonut elämääni lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, voimaa, läsnäoloa ja hyväksyntää. Elämäni on nyt monin tavoin rikkaampaa. Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen.

Tiina Herttuainen

Tantra tarjoaa kiehtovan tien takaisin autenttiseen itseemme sanomalla kyllä kaikelle sille, mitä meissä ihmisinä on. Itsessä olemme turvassa kehossamme, avoimia elämälle ja läsnä toiselle ihmiselle.

Zaida

Minulle tantra on katsomista lempeydellä sisäänpäin, varjojen valaisemista, sisäistä yhteyttä, ihmisyyden koko kirjon kohtaamista. Yhteyttä toiseen samankaltaiseen, yhteyttä kaikkeen ympärillä

Simon Yearwood

I offer tantric coaching sessions that are practical and solution focused. I specialise in working with people with addictions including sex and love and relationship issues. I would love to hear from you.

Teresa de Heij

Haluan auttaa ja tukea naisia löytämään oma pyhä elämänvoima, tasapaino ja rohkeus olla omanlainen itseään kunnioittava ja rakastava nainen, joka uskaltaa nauttia kaikesta elämässä ja omasta luovasta voimastaan.