Kristiina Puukko

Tantrisuus on tuonut elämääni lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, voimaa, läsnäoloa ja hyväksyntää. Elämäni on nyt monin tavoin rikkaampaa. Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen. Se voi olla yhteyttä itseen, toisiin ja kaikkeuteen. Se voi olla ykseyttä ja rakkautta. Olemista. Tai se voi olla jotain ihan muuta. Mitä se voisi olla sinulle?

Olen opiskellut tantriseksi elämäntaidon valmentajaksi (Tantric Life Coach) Shanti Limnellin oppilaana. Koulutus koostuu tantran ohjaamisesta, kehotyöskentelystä ja valmennuksesta. Olen koulutukseltani myös yhteisöpedagogi (AMK).

Coaching, tantrinen yksilövalmennus

Esitän kysymyksiä, joiden tarkoitus on auttaa sinua löytämään vastaukset sisältäsi. Silloin kun näet vain osan maisemasta, voin auttaa sinua näkemään enemmän. Tantrinen valmennus voi tukea sinua elämäsi jumeissa. Se kutsuu kehoon, läsnäoloon ja hyväksyntään. Työskentely voi sisältää keskustelua, harjoituksia ja kotitehtäviä. Tule nähdyksi ja kuulluksi, tule tietoiseksi, olen läsnä. Teen valmennusta tällä hetkellä Joogakoulu Shantissa, sopimuksen mukaan muualla. Lue palautteita valmennuksista: www.kristiinapuukko.fi/palautetta.html

Tantrakurssit ja työpajat

Yhdessä puolisoni Armas Alvarin kanssa luomme tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen. Meiltä voit tilata esimerkiksi Aidon kohtaamisen deittitapahtuman paikkakunnallesi. Lisää tietoa järjestämistämme tantrisista tapahtumista Ihmisten yhdistäjien sivulta: www.facebook.com/ihmistenyhdistajat

Minut voi tilata myös yksityiskeikolle, on kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit, häät tai jokin muu erityinen hetki. Tantrisen työpajan teemoja voivat olla esimerkiksi: tutustuminen ja kohtaaminen, yhdessä oleminen, elinvoimaisuuden lisääminen, juhlistaminen, rituaalit, meditaatio, kosketus, omat tarpeet ja rajat, stressinpurku, hauskanpito tai rentoutuminen.

Yrityksille

Tantrinen työskentely sopii loistavasti myös yritysympäristöön. Yrityksissä olen työskennellyt aiemmin muun muassa toiminnallisten menetelmien asiantuntijana, kehittäjänä, kouluttajana, tapahtumatuottajana sekä ryhmien ohjaajana. Olen työskennellyt erityisesti työhyvinvointi- ja vuorovaikutusteemojen parissa. Myös ryhmäyttäminen, yhteishengen ja tiimin rakentaminen ovat minulle tuttuja aiheita.

Hyödynnän tietoisuustaitoja ohjatessani yksilöitä ja ryhmiä. Läsnäolo, hyväksyntä ja kasvu omaan potentiaaliin ovat minulle tärkeitä. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen, jakaminen ja aito kohtaaminen lisäävät yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia.

Naurujooga

Olen myös naurujoogaohjaaja. Naurujooga sopii kaikille, eikä sitä tehdäkseen tarvita mitään erityistaitoja. Naurulla on monia tutkittuja terveysvaikutuksia. Yhdessä nauraminen hitsaa yhteen ja kohottaa mielialaa. Naurujoogassa ei ole pakko nauraa, vaikka nauru tarttuukin helposti. Naurujooga sopii moniin tilaisuuksiin, esimerkiksi seminaareihin, koulutuksiin ja Tyky-päiviin.

Elämä on varjon ja valon leikki. Pilvien takana on taivas. Olen rakkaus. Olet rakkaus.

Ota yhteyttä:
kristiina.puukko@gmail.com
+358 40 569 4711
www.kristiinapuukko.fi
www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html