Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Wild Heart Transformation Kaakkois-Suomi

27.02. klo 16:00 - 25.10. klo 16:00

 

Sydän on villi ja vapaa! Kun löydämme omaan sydämeemme, omaan totuuteemme ja voimaamme, siitä käsin puhkeaa ennenkokematon muutos! Muutos kohti omaa itseä, sallimista, näkyväksi tulemista, rehellisyyttä ja vapautta! Kuuletko kutsun?

Kevättalvella 2020 alkava Wild Heart Transformation-ryhmä on jo yhdeksäs WHT-ryhmä. Ensimmäisen vuoden jälkeen voit halutessasi hakea toiselle, ammatilliselle Tantric Life Coach -vuodelle.

Koulutus koostuu kolmesta pitkästä viikonlopusta ja yhdestä seitsemän päivän jaksosta sekä välitapaamisista vertaisryhmissä. Vertaisryhmät, jotka kokoontuvat tapaamisten välissä, voivat muodostua lähellä toisiaan asuvista kurssilaisista. Koulutetut avustajat osallistuvat välitapaamisiin ja ne ovat tärkeä osa koulutusta.

Wild Heart Transformation- sekä Tantric Life Coach -koulutuksen on kehittänyt Shanti Limnell. Shanti on vuosia luotsannut itse näitä koulutuksia, mutta hänen maastamuuttonsa vuoksi wht-vuotta ohjaavat nyt hänen kokeneet oppilaansa. Shanti ohjaa edelleen itse toisen, eli Tantric Life Coach -vuoden.

WHT on maanläheinen ja käytännöllinen tapa tutustua tantraan pintaa syvemmältä. Opiskelu painottuu käytännön harjoituksiin, ja iso osa harjoituksista on kehollisia. Harjoituksia tehdään yksin, parityöskentelynä sekä ryhmässä.

Kurssin harjoitukset liittyvät mm. seuraaviin aiheisiin:

▪ Oma voima ja oman potentiaalin löytäminen
▪ Näkyväksi tuleminen, oman itsen salliminen
▪ Kehotietoisuus, aistien herätteleminen
▪ Oman seksuaalisuuden hyväksyminen ja sen salliminen
▪ Omien ja toisten rajojen tunteminen ja ilmaisu
▪ Läsnäolo, aitous ja rehellisyys
▪ Kohtaaminen ja intiimiys
▪ Kosketuksen eri tavat ja merkitykset sekä tantrinen hieronta
▪ Seksuaalienergian tutkiminen
▪ Jakaminen turvallisessa ympäristössä ja ryhmässä

 

 

Keväällä 2020 alkavan uuden ryhmän ohjaajina toimivat Tantric Life Coachit Maria Passiniemi ja Nuppu Tarvainen.

Maria on terveydenhoitaja, Tantric Life Coach, de-armouringhoitaja sekä intuitiivinen parantaja. Maria ohjaa tällä hetkellä Keski-Suomen wht-ryhmää, luomaansa Tantra-intensiivit -sarjaa sekä kouluttaa de-armouring -hoitajia yhdessä puolisonsa Janne P.:n kanssa. Wild Heart Transformation -ryhmän ohjaaminen on Marialle unelmaduuni, kutsumusammatti ja tila, jossa toteutua omassa potentiaalissaan parhaalla mahdollisella tavalla. Maria on myös äiti neljälle lapselleen ja puoliso ihmeelliselle kumppanilleen, jonka kanssa yhdessä kuljetaan tantran, rakkauden ja kasvun polkua. Marialle tantran tie on ollut avain todelliseen muutokseen, itsensä sallimiseen ja näkyväksi tulemiseen niin herkkyydessä ja varjoissa, kuin voimassa ja loistossakin. Marian tapa ohjata on rakkaudellinen, innostava, virtaava, intuitiivinen, rohkea ja kannatteleva.

”Maria antaa ohjatessaan avuksesi, tueksesi ja turvaksesi koko olemuksensa ja ruumiillistaa Universumin rakkautta ohjatessaan sinua kohti uutta elämääsi, jossa voit kylpeä vapaudessa ja kaiken hyväksymisessä juuri nyt ja aina.” Emilia, wht-kurssilainen

”Tunnen suurta kiitollisuutta, että oot tehnyt osaltasi tän matkan meille kaikille osallistujille mahdolliseksi. Koen, että ohjaamisesi on huomioivaa, turvallista, ammattitaitoista, ja arvostan sitä että tuot esille myös teoriapohjaa käytännön harjoitusten tueksi. Ja jotenkin niin huikeaa ja liikuttavaa ajatella ja nähdä kuinka sun tekemä työ vaikuttaa meissä kaikissa, myös meidän läheisiin. Kuinka laajalle se kaikki valo leviää.” Hannamari, wht-kurssilainen

Nuppu on tantraohjaaja ja valmentaja (Tantric Life Coach, LCF Life Coach). Nuppu ohjaa Ilo Tantra -kursseja Kouvolassa ja Lahdessa, tantrailtoja Helsingissä osana TLC -tiimiä, sekä valmentaa ihmisiä elämän muutosten ja kysymysten äärellä. Vilpitön kiinnostus ihmisyyteen ja elämään on johdattanut ensin pitkille maailmanmatkoille ja myöhemmin syventyneisiin sisäisiin matkoihin. Matkat ovat saattaneet kauniiseen hyväksyntään ja rehellisyyteen, ja ohjaajana Nuppu herättelee muitakin aitouteen, pimeän ja valoisan ottamiseen osaksi kokonaista itseä.

”Iso kiitos sinulle Nuppu, monista hienoista tantrakokemuksista! Koen, että ohjaat herkästi ja nöyrällä sydämellä. Olemuksesi viestii lämmintä aitoutta, josta näkyy läpi myös inhimillisyytesi ja haavoittuvuutesi. Se avaa sydämiä.”

”Nupun Ilo Tantra -illat ovat olleet kokemistani suomalaisista tantra opetuksista aivan kärkikastia, ja todella mieluisia ja merkityksellisiä. Nuppu ohjaa isolla sydämellä ja tarkkailee kaikkien osallistujien kokemuksia läsnäollen, ja tarpeen ollen tukien ja auttaen.”

 

 

Shanti Limnell kertoo luomastaan koulutuksesta:

Tantra on voimakas polku kohti muutosta ja heräämistä. Vuodesta 2012 lähtien TLC-koulutuksia –Tantric Life Coach training vetäessäni olen huomannut oppilaitteni käyvän läpi perusteellisia muutoksia omassa elämässään ja omissa asenteissaan. Siksi ensimmäisen koulutusvuoden nimi on Wild Heart Transformation.

Koulutuksen sisältö muotoutuu matkan varrella vastaamaan juuri kulloisenkin ryhmän tarpeita, tunnustelemme koulutuksessa syntyvää energiaa ja käsittelemme harjoitusten, kokemusten jakamisen ja meditaatioiden aikana esille nousevia asioita.

Tärkeimmät käyttämämme menetelmät ovat tantriset harjoitukset, erilaiset, usein aktiiviset meditaatiot, TRE-tärinäterapia (Tension and Trauma Releasing Exercises), kehotyöskentely sekä kosketus- ja hengitysharjoitukset.

Matkan tarkoituksena on luoda voimakkaampi ja mutkattomampi yhteys omaan sydäntilaan. Sydän on spontaani ja villi. Kun olet yhteydessä omaan sydäntilaasi, olet myös yhteydessä omaan totuuteesi, tunnistat omia rajojasi ja omia tarpeitasi. Tunnet itsesi vapaammaksi tekemään elämääsi rikastuttavia ja rohkeita valintoja. Uskallat elää täydemmin! Esimerkilläsi pystyt innostamaan ja tukemaan myös läheisiäsi. Pystyt vaikuttamaan omaan elinympäristöösi ja maailmaan positiivisella tavalla.

Wild Heart Transformation on yksivuotinen prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista, pienryhmätapaamisista ja koulutettujen avustajien ohjaamista ohjatuista välitapaamisista. Koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista. Koko ryhmän yhteinen prosessi ja tutut osanottajat mahdollistavat joka kerta entistä syvemmän ja intiimimmän matkan.

Ensimmäisen vuoden jälkeen päätät, haluatko syventää omaa prosessiasi ja oppia käytännön taitoja tantrisen lähestymistavan ammattimaiseen käyttöön Tantric Life Coach-vuodella.

Jos haluat elämääsi muutosta ja sinulla on rohkeutta haastaa itsesi ja toimia maailman kannalta merkittävällä tavalla, koulutus voi olla juuri sinua varten! -Shanti Limnell

 

 

 

Kurssipaikkana toimii upea Patruunantalo Stockforsin ruukkialueella Pyhtäällä. Kartano tarjoaa kauniit puitteet kurssille, historiaa huokuvan salaisen paratiisin joen rannalla. Kurssilaisilla on käytössä viehättävät huoneet majoituksena, kartanon moninaiset oleskelutilat, sauna ja palju. Kurssilla tarjotaan maukasta kasvisruokaa kolmesti päivässä.

Hinta: 1450€ + täysihoito 70€/ vrk. Koulutus maksetaan kuukausierissä 10 x 145€, ja täysihoito vähän ennen kutakin lähimoduulia. Täysihoito maksaa 210€/ to-su lähijaksot, 420€ lokakuun jakso.

Koulutuksen lähitapaamispäivät Patruunantalossa Pyhtäällä:
to 27.2. – su 1.3.2020
to 30.4. – su 3.5.2020
to 20.8. – su 23.8.2020
ma 19.10. – su 25.10.2020

Hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot vähän itsestäsi sekä miksi haluat tähän koulutukseen, laita mukaan myös valokuva itsestäsi. Hakemus lähetetään molempiin allaoleviin sähköpostiosoitteisiin: mariaphealing@gmail.com ja elonsyli@gmail.com.

Koulutukseen otetaan enintään 24 osallistujaa.

Ryhmä on rinnakkainen ryhmä syksyllä 2019 alkaneille wht-ryhmille Keski-Suomessa Toivakassa ja Etelä-Suomessa Tammisaaressa.

http://tantriclifecoach.fi/

Rakkaudellisesti tervetulleeksi toivottaen,
Maria ja Nuppu sekä ihanat tlc-avustajat

Tiedot

Alkaa:
27.02. klo 16:00
Loppuu:
25.10. klo 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/523248614925818/

Tapahtumapaikka

Patruunantalo
Harjuntie 111
Pyhtää,

Järjestäjä

Nuppu & Maria